Segona Divisió

El Llagostera rep el Mallorca i el Barça B, l'Alcorcón amb l'objectiu de demostrar més capacitat ofensiva

El Llagostera rep aquest diumenge un Mallorca en zona de descens. Santi Castillejo reconeix que l'equip està preocupat amb el gol, però esperen retrobar-lo davant l'equip que més n'encaixa en la Lliga. El Barça B també juga a casa i ho fa davant d'un Alcorcón situat a la zona plàcida de la classificació. L'objectiu del conjunt d'Eusebio és trobar una estabilitat en els resultats.

Actualitzat

El Llagostera rep aquest diumenge un Mallorca en zona de descens. Santi Castillejo reconeix que l'equip està preocupat amb el gol, però esperen retrobar-lo davant l'equip que més n'encaixa a la Lliga. El Barça B també juga a casa i ho fa davant d'un Alcorcón situat a la zona plàcida de la classificació. L'objectiu del conjunt d'Eusebio és trobar una estabilitat en els resultats.

El conjunt balear arriba a Palamós després d'haver sumat la primera victòria en la Lliga, però amb l'entrenador a la corda fluixa. Els homes de Santi Castillejo continuen preocupats per l'assignatura pendent del gol, que esperen aprovar davant de l'equip que més n'encaixa de la competició: "No estem trobant el punt de lucidesa de qui ha de marcar, o ens marxa el gol o se'ns en va el tir, però hem de seguir perquè no queda una altra manera".  Per al partit, el tècnic del Llagostera no podrà comptar amb Pitu, Ríos ni Perea, que, tot i tenir l'alta mèdica, encara no està a punt per tornar al terreny de joc. En canvi, recupera Ruymán després de complir un partit de sanció.


El Barça B vol trobar l'estabilitat davant de l'Alcorcón. L'objectiu del filial blaugrana és fer-se fort a casa, on hi ha encaixat les dues últimes derrotes. Eusebio té molt clar per on ha de passar la millora de l'equip. Halilovic --que va anar convocat amb Croàcia la setmana passada-- és la principal novetat de la convocatòria d'un Barça B que continua sense Munir i Sandro, ara amb el primer equip. Ondoa, Edgar Ié, Pol Calvet, Babunski i Juste són baixa per decisió tècnica.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut