Segona Divisió

El Girona certifica el seu moment dolç a Sabadell (0-2), on se situa com a líder en solitari de la Lliga

El Girona ha sumat tres punts a la Nova Creu Alta davant del Sabadell gràcies a dos gols de Felipe Sanchón a la primera part. Els gironins, amb 20 punts en nou jornades, se situen com a líders en solitari de la classificació.

El joc ràpid ha estat el protagonista del primer tram de partit a la Nova Creu Alta. El Sabadell, a través de Tamudo i Aridai, ha protagonitzat dues arribades molt clares i quan semblava que el gol estava més del costat arlequinat, el Girona ha fet un cop d'efecte. Una assistència de Pere Pons a Felipe Sanchón ha acabat amb la pilota al fons de la porteria de Nauzet. Era el minut 16 quan els blanc-i-vermells s'han avançat al marcador. Tretze minuts més tard, el Girona ha trobat el segon. Felipe ha finalitzat una jugada que havia començat amb una centrada de Juncà i després de dos intents de refús de Nauzet als xuts de Granell i Mata. Les males notícies per al Sabadell no han acabat aquí. Hidalgo, al 37, ha hagut d'abandonar el terreny de joc per lesió.

Un xut potent de Gato que ha refusat Becerra sense problemes ha estat l'acció més destacada dels primers minuts d'una segona part que ha dominat el conjunt gironí. Tamudo, amb una aproximació en solitari, ha acabat amb una mala conducció que ha blocat el porter del blanc-i-vermell. Marcos i Collantes també han protagonitzat intents de perforar la porteria del Girona, que per tercer cop aquesta temporada ha acabat a zero. Coris, que havia entrat feia poc al terreny de joc, ha donat dos ensurts a un Sabadell que no ha pogut vèncer els conjunt dirigit per Pablo Machín. Els blanc-i-vermells, amb 20 punts, se situen com a líders en solitari de la competició.