Primera

El Barça supera l'Eibar per 3-0 i manté amb solvència la primera posició de la classificació

El Barça es manté líder de la Lliga BBVA en vèncer l'Eibar per 3-0 en partit corresponent a la vuitena jornada. Els blaugrana no han tingut una actuació brillant però han superat justament els bascos amb dianes de Xavi, Neymar i Messi

El Barça es manté líder de la Lliga BBVA en vèncer l'Eibar per 3-0 en partit corresponent a la 8a jornada. Els blaugrana no han tingut una actuació brillant però han superat justament els bascos amb dianes de Xavi, Neymar i Messi.

Luis Enrique ha apostat per un migcamp poc habitual (Mascherano, Xavi i Sergi Roberto) i ha deixat fora de la convocatòria Busquets i Rakitic. El Barça ha monopolitzat la pilota en la primera part, però no ha creat excessives ocasions de gol. Messi ha estat l'home que més ha provat Irureta, el porter visitant. L'Eibar s'ha defensat amb ordre i ha disposat de dues ocasions clares per avançar-se: Capa i Saúl Berjón han perdonat el 0-1.

Xavi obre la llauna

L'inici del segon temps no ha canviat l'escenari. Control absolut dels catalans, però poc perill. Fins al minut 59, quan Xavi ha fet un teva-meva amb Messi per obrir la llauna. Definició magistral de l'egarenc i novena passada de gol de l'argentí.

Neymar i Messi sentencien

Els guipuscoans s'han vist obligats a obrir-se mínimament i el Barça els ha castigat amb encert. Neymar, de volea després d'una centrada d'Alves, i Messi, després d'una combinació amb Neymar, han segellat el marcador.

Bravo manté el seu invicte

Claudio Bravo, el porter xilè del Barça, manté el zero a la seva porteria després de vuit partits. El seu rècord d'imbatibiltat ja és de 720 minuts sense encaixar cap gol.