Hoquei patins

Vic i Vendrell obren la Lliga d'Europa amb una victòria, i el Barça empata amb el Benfica

El F. C. Barcelona ha empatat a 1 davant el Benfica en la primera jornada de la Lliga d'Europa d'hoquei patins, en un duel entre els dos últims campions de la competició. El Vendrell ha patit, però ha guanyat La Vendèene. El Vic, per la seva banda, s'ha imposat al Ginebra.

El Barça ha començat amb un empat davant el Benfica la seva participació en la Lliga d'Europa d'hoquei patins. Els portuguesos, guanyadors de la competició en el 2013, s'han avançat en el minut 8 amb un gol de penal de Joao Rodrigues. L'actual campió d'Europa ha dominat però no ha pogut empatar fins a la segona part, amb un gol de Raül Marín en el minut 26.

El Vic, per la seva banda, s'ha imposat al Ginebra per 3 a 1. Cristian ha marcat el primer gol del partit pels osonencs. Robin Simons ha empatat pels visitants fins que Titi Roca ha aparegut abans del descans. Amb dos gols en 30 segons ha deixat el partit franc pels locals. En la segona part no s'ha mogut el marcador.

El Vendrell ha patit davant La Vendèene, però també ha estrenat la competició amb un triomf per 4 a 3. Els locals han marcat primer gràcies a Sergi Miras. Edu Fernández i Borja López ha avançat els visitants en el minut (1-2), però un gol en pròpia porta d'aquest últim jugador ha tornat a igualar el marcador. Ja en la segona meitat un gol de Benedetto ha posat contra les cordes els locals fins que ha aparegut novament Miras per marcar dues vegades en dos minuts, rescatant els seus.

La Copa CERS

En l'anada de setzens de la Copa CERS, el Reus ha aconseguit la golejada més espectacular, un 17 a 1 davant el Villach austríac. L'Igualada s'ha imposat al Turquel portuguès per 6 a 0, mentre que el Noia Freixenet ha perdut a la pista del Barcelos de Portugal per 2 a 1 i el Calafell ha caigut a casa davant l'Sporting de Lisboa per 2 a 3.