L'equip català que va guanyar fa 10 anys el Mundial B a Macau.
L'equip català que va guanyar fa 10 anys el Mundial B a Macau.

Vilafranca del Penedès ha viscut 10 anys després la reedició de la final del mundial B d'hoquei patins de Macau

Vilafranca del Penedès ha viscut aquest dissabte al vespre la reedició del mundial B d'hoquei patins que es va disputar a Macau fa deu anys entre Catalunya i Anglaterra amb victòria dels primers. En aquella ocasió el resultat va ser de 6-0 i aquest vespre ha acabat amb un empat (5-5)

Actualitzat

Vilafranca del Penedès ha viscut aquest dissabte al vespre la reedició del Mundial B d'hoquei patins que es va disputar a Macau fa deu anys entre Catalunya i Anglaterra amb victòria dels primers. En aquella ocasió el resultat va ser de 6-0 i aquest vespre ha acabat amb un empat (5-5).

Fa 10 anys, "Els segadors" van sonar a Macau i aquest dissabte ho ha tornat a fer a Vilafranca del Penedès amb motiu de la commemoració del desè aniversari del Mundial B d'hoquei patins. Catalunya va guanyar a Anglaterra per 6 a 0 i els mateixos protagonistes d'aquell enfrontament s'han tornat a veure les cares en l'acte de colofó de la celebració d'aquell esdeveniment històric.  La selecció catalana va guanyar l'únic mundial en què la van deixar participar. La Federació Espanyola de Patinatge es va encarregar tot seguit de què la federació internacional prohibís participar Catalunya en competicions oficials. El partit s'ha acabat amb empat a 5.

Anar al contingut