Espanyol

L'Espanyol cau al Vicente Calderón davant un Atlètic que frena la progressió blanc-i-blava (2-0)

L'Espanyol ha perdut davant l'Atlètic al Vicente Calderón (2-0) i veu tallada la seva progressió a la Lliga. Els gols de Tiago, a la primera, i Mario Suárez, a la segona, posen el punt final a quatre jornades d'imbatibilitat blanc-i-blava.

En només dos minuts, Kiko Casilla ha hagut d'intervenir en tres temps, en el que ha estat la primera acció clara del conjunt madrileny protagonitzada per Turán i Mandzukic. Els blanc-i-blaus han mostrat un joc més vertical i també han disposat d'una bona ocasió que ha evitat Miguel Ángel Moyá. La centrada de Sergio García ha acabat rematada per Lucas Vázquez i el porter matalasser ha allunyat l'esfèrica. Coke, amb un xut potent, ha obligat Casilla a estirar-se. Passada la mitja hora de partit, l'Atlètic ha agafat les regnes del joc ofensiu i ha posat el setge a l'àrea blanc-i-blava. Primer, Mandzukic amb una rematada de cap, ha enviat la pilota fora però ajustada al pal. I just abans del descans, el porter tarragoní s'ha tret la pilota de sobre en una acció d'un Tiago que a la segona ha sumat el gol. La jugada ha començat amb un córner servit en curt i ràpid que ha acabat amb la pilota penjada a l'àrea i el davanter portuguès rematant de cap la pilota al fons de la porteria blanc-i-blava.

Als cinc minuts de la segona, Sergio García ha hagut d'abandonar el terreny de joc per unes molèsties i just després, Turan pels mateix motiu. Sergio González ha afegit pólvora al camp en busca del gol però qui l'ha trobat ha estat el conjunt de Simeone. El primer avís l'ha donat Manduzkic, en una contra, que ha acabat amb la intervenció amb els peus de Kiko Casilla. I pocs minuts més tard, Mario Suárez s'ha retrobat amb el gol culminant una sèrie de rematades dins l'àrea que havia estat iniciada, com el primer gol, a partir d'un servei de córner. Griezmann, en dues ocasions, ha buscat el tercer. L'Espanyol, després de quatre jornades consecutives sense conèixer la derrota, ha caigut davant de l'actual campió de la Lliga.