Neymar da Silva serà indemnitzat amb 6.400 euros (Foto: Reuters)
Neymar da Silva serà indemnitzat amb 6.400 euros (Foto: Reuters)
Barça

L'expresident del Santos, condemnat a indemnitzar el pare de Neymar per difamació i danys morals

El pare de Neymar rebrà de l'expresident del Santos Luis Alvaro de Oliveira Ribeiro 20.000 reals, poc més de 6.400 euros, en concepte d'indemnització per difamació i danys morals. De Oliveira Ribeiro va afirmar que Neymar da Silva s'havia gastat part dels diners que havia rebut pel traspàs del seu fill al Barça en una orgia en un hotel de Londres.

Actualitzat

El pare de Neymar rebrà de l'expresident del Santos Luis Alvaro de Oliveira Ribeiro 20.000 reals, poc més de 6.400 euros, en concepte d'indemnització. La justícia del Brasil ha condemnat l'exdirectiu per difamació i danys morals.

De Oliveira Ribeiro va dir al maig en una entrevista que Neymar da Silva era "mercenari, dolent i mentider", a més d'afirmar que s'havia gastat part dels diners que havia rebut pel traspàs del seu fill al Barça en una orgia en un hotel de Londres.

Segons diu la sentència, "no hi ha dubte que l'ofensa deliberada i els adjectius en detriment van ser imputats en un mitjà esportiu d'àmplia visibilitat i això és suficient per sotmetre el dret a l'honor".

 

Anar al contingut