Barça

El F. C. Barcelona tanca la setmana pensant en els duels davant l'Ajax i el Reial Madrid

Després del triomf al Camp Nou per 3 a 0 davant l'Eibar, els jugadors del F. C. Barcelona s'han entrenat aquest diumenge amb la vista posada en la setmana vinent, amb dos compromisos, Ajax i Reial Madrid. A l'entrenament no hi han pogut participar Sergio Busquets, Messi, Neymar, Douglas ni Vermaelen, que han fet treball específic al marge dels companys.

Actualitzat

Després del seu triomf al Camp Nou per 3 a 0 davant l'Eibar, els jugadors del F. C. Barcelona han entrenat aquest diumenge amb la vista posada en la setmana vinent, amb dos compromisos d'importància.

Dimarts, a les 20:45, els blaugrana rebran l'Ajax en partit de la Lliga de Campions. L'equip holandès, que no passa pel seu millor moment, va empatar dissabte al camp del Twente i està a 4 punts del líder de la seva lliga, el PSV.

I el dissabte, a les 18:00, els homes de Luis Enrique visitaran el Santiago Bernabéu per jugar contra el Reial Madrid, al qual treuen 4 punts en la classificació de la Lliga. Un duel entre un equip visitant que encara no ha encaixat cap gol i uns blancs que són l'equip més golejador d'Europa.

Luis Enrique ha dirigit aquest matí de diumenge una sessió de recuperació. A l'entrenament no han pogut participar Sergio Busquets, Messi, Neymar, Douglas ni Vermaelen, que han fet treball específic al marge dels companys. D'aquest cinc, només Messi i Neymar van participar en el triomf davant l'Eibar. El grup l'han completat 5 jugadors del Barça B: Sandro i Munir (que també van tenir minuts davant l'equip basc), Calvet, Babunski i Edgar Ié.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut