Segona Divisió

El Llagostera continua barallat amb el gol i cau en descens després de perdre amb el Mallorca (1-4)

El Llagostera ha perdut amb el Mallorca davant l'afició i se situa en zona de descens (1-4). El conjunt balear s'ha convertit a Palamós en l'equip més golejador de la Lliga després de marcar quatre dianes. El gol de l'honor l'ha fet Enric Pi cinc minuts abans del final.

El partit ha començat amb tímids intents per part dels dos equips i amb una ocasió molt clara per al conjunt local a partir d'un llançament de falta d'Alcalá. Cabrero ha estat protagonista en desviar el primer xut i els dos intents seguits de Gila i Pi. El porter balear també ha salvat una rematada de Gila poc després. El gol ha arribat en una acció a pilota parada. Marco Asensio l'ha anotat amb un xut directe a partir d'una falta lateral. Els homes de Santi Castillejo no han abaixat els braços i ho han provat sense sort. Una passada de Diego Rivas a Robert Simón ha acabat amb Cabrero anticipant-se al jugador i allunyant la pilota. Pereira també ha fet lluir René, que ha salvat l'acció en dos temps.

El segon gol del Mallorca ha arribat a la segona part quan Markovic, tot sol, amb un xut creuat ha batut René. Era la tercera arribada del conjunt dirigit per Karpin i a la quarta, el tercer gol. Un xut de Markovic ha acabat refusat per René i Fofo, a boca de canó, l'ha enviat al fons de la xarxa. El Llagostera continua barallat amb el gol, i ho ha demostrat amb una arribada d'Alcalá i una altra de Sergio León que no han trobat porteria. Qui l'ha tornat a trobar ha estat el Mallorca, que s'ha convertit a Palamós en l'equip més golejador de la Lliga amb 17 gols. Una assistència de Pereira l'ha finalitzat Arana davant la sortida de René per marcar el quart. El gol de l'honor l'ha fet Enric Pi, un minut després, en aprofitar un embolic dins l'àrea petita.