El "Dongfeng" lidera la Volvo Ocean Race. (Foto: www.dongfengraceteam.cn)
El "Dongfeng" lidera la Volvo Ocean Race. (Foto: www.dongfengraceteam.cn)
Vela

El "Dongfeng" encerta la maniobra i recupera el liderat de la Volvo Ocean Race

A la vuitena jornada de la primera etapa de la Volvo Ocean Race, entre Alacant i Ciutat del Cap, una gran maniobra del "Dongfeng" l'ha retornat al liderat. A les 21.00 de dissabte el vaixell es va col·locar més al sud-est que la resta de la flota i gràcies al vent del nord-est de 21 nusos (40 Km/h) va augmentar la seva velocitat

Actualitzat

A la vuitena jornada de la primera etapa de la Volvo Ocean Race entre Alacant i Ciutat del Cap, una gran maniobra del "Dongfeng" l'ha retornat al liderat. A les 21.00 de dissabte el vaixell es va col·locar més al sud-est que la resta de la flota i gràcies al vent del nord-est de 21 nusos (40 Km/h) va augmentar la seva velocitat.

El gruix de la flota va deixar l'arxipèlag de Cap Verd a babord (per l'esquerra), al nord de l'illa de Santo Antao. El "Mapre", segon de la regata, i el "Vestan Wind" van optar per anar més al sud i passar entre les illes de Santa Lucia i Sao Nicolau. El "Dongfeng" va optar per creuar l'arxipèlag de Cap Verd pel centre, entre les illes de Sao Nicolau i Boavista.

Anar al contingut