El Barça no ha aprofitat l'últim llançament.
Handbol

El Barça es deixa un punt a la pista de KIF a la Champions d'handbol (27-27)

El F. C. Barcelona ja no compta tots els partits per victòries a la Lliga de Campions d'handbol. Aquest diumenge ha empatat a la pista del KIF Kolding de Copenhaguen, en la quarta jornada. Els danesos no s'han rendit i han arrencat la igualada en els últims segons.

Actualitzat

El F. C. Barcelona ja no compta tots els partits per victòries a la Lliga de Campions d'handbol. Aquest diumenge ha empatat a la pista del KIF Kolding de Copenhaguen, en la quarta jornada.

Després de la del Wisla, la pista del KIF era la més difícil que havia de visitar el conjunt de Xavi Pascual en aquesta fase, i el resultat es podria donar per bo si s'oblida que ha anat al capdavant en el marcador durant tot el partit. La consistència de la defensa danesa ha impedit cap diferència insalvable: dos gols la major part del partit; quatre com a màxim en la primera fase de la segona part.

En l'últim minut, el KIF ha reduït la distància a un sol gol i la fatalitat ha volgut que una pèrdua absurda en atac acabés amb penal i dos minuts d'exclusió per a Entrerríos després del contraatac propiciat. En inferioritat, el Barça ha estat incapaç d'aprofitar els segons restants per marcar.

Els màxims anotadors del partit han estat Karabatic (6) i Lazarav (5) per al Barça, mentre que per al KIF han destacat Spellerberg (7) i Dolk (5).

Aquest igualada manté tots dos equips com a únics imbatuts del grup B després de quatre jornades.

Anar al contingut