Navarro haurà de descansar uns dies. (Foto: EFE)
Bàsquet

El F. C. Barcelona derrota l'Herbalife Gran Canària (80-61) i es manté imbatut després de tres jornades

El F. C. Barcelona ha derrotat l'Herbalife per 80 a 61, en un partit en què el millor atac de la Lliga Endesa s'ha imposat a la millor defensa. El Barça ha compensat els problemes de les seves torres davant la mobilitat dels pivots rivals amb el seu encert des de la línia de 3 punts (12 de 24)

El F. C. Barcelona ha derrotat l'Herbalife Gran Canària per 80 a 61, en un partit en què el millor atac de la Lliga Endesa s'ha imposat a la millor defensa i en què s'han donat cita els tres jugadors més alts de la competició (Walter Tavares, Tibor Pleiss i Ante Tomic). El Barça ha compensat els problemes de les seves torres davant la mobilitat dels pivots rivals amb el seu encert des de la línia de 3 punts (12 de 24).

El visitant Kyle Kuric (13 punts) ha començat encertat en atac, anotant els 8 primers punts dels visitants. Xavi Pascual ha donat entrada a Brad Oleson per aturar-lo. Un cop frenat Kuric, uns minuts brillants de Justin Doellman (10 dels seus 14 punts) han permès el Barça tancar el primer quart 28 a 17.

Però en el segon quart els locals han perdut el seu encert amb Doellman a la banqueta, i l'Herbalife s'ha tornat a acostar en el marcador. Tavares (11 punts, 10 rebots) feia mal dins la zona. L'aler pivot blaugrana ha tornat a la pista, però ha estat Oleson (10 punts, 4 assistències), amb cinc punts consecutius, qui ha tornat a impulsar un Barça que guanyava de 12 al descans (40-28).

Deshaun Thomas ha tornat dels vestidors amb dos triples consecutius. Els blaugrana han marxat de 16 punts abans de quedar-se encallats novament en atac. Tibor Pleiss patia molt per assegurar el rebot en defensa davant Eulís Baez (14 punts, 5 rebots) i Tavares, i tampoc trobava el seu lloc en atac. Davant unes molèsties físiques de Juan Carlos Navarro, Hakanson ha tingut els seus minuts. Els canaris, però, no han estat capaços de baixar dels 11 punts de desavantatge en un quart que ha acabat 59 a 46.

Els jugadors que dirigeix el veterà Aíto García Reneses s'han posat a 9 punts en els primers minuts de l'últim període abans que Àlex Abrines i Oleson anotessin des de la línia de 3 punts. La diferència local ha tornat a ser de 16 punts després d'un nou triple d'Abrines. A partir d'aquest moment el partit ja s'ha trencat definitivament.