Sergi Samper en el seu debut a la Champions, la temporada passada contra l'Apoel
Sergi Samper en el seu debut a la Champions, la temporada passada contra l'Apoel
Futbol

Luis Enrique confia en Samper per cobrir la possible baixa de Busquets davant l'Ajax

El Barça afronta la setmana amb dos compromisos importants: el partit de Champions contra l'Ajax i el clàssic contra el Reial Madrid al Bernabéu. Sergio Busquets es va exercitar al marge en l'últim entrenament i això ha portat a Luis Enrique a cridar Sergi Samper per a l'entrenament d'aquest dilluns.

Actualitzat

El Barça afronta la setmana amb dos compromisos importants: el partit de Champions contra l'Ajax (dimarts, 20.45, TV3) i el clàssic contra el Reial Madrid al Bernabéu (dissabte, 18.00). Sergio Busquets es va exercitar al marge en l'últim entrenament i això ha portat Luis Enrique a cridar Sergi Samper per a la sessió preparatòria d'aquest dilluns.

Eusebio, entrenador del Barça B, va rebre instruccions de no fer jugar Samper poc abans que comencés el partit entre el filial blaugrana i l'Alcorcón d'aquest diumenge. Luis Enrique vol fresc el jove migcampista barceloní, en cas que hagi de substituir Sergio Busquets.

El de Badia no està del tot fi i l'entrenament d'aquest dilluns servirà per determinar si juga o no aquest dimarts davant l'Ajax, en partit que oferirà TV3 en directe. Samper i Mascherano, que va estar a un bon nivell davant l'Eibar ocupant la demarcació de pivot, serien les alternatives a Busquets en cas que aquest sigui reservat, pensant en el clàssic del dissabte davant el Reial Madrid.

Anar al contingut