Futbol

Luis Enrique: "Ara estem concentrats en l'Ajax i prou" (TV3, 20.45)

Luis Enrique ha comentat en la prèvia del Barça-Ajax que veu l'equip preparat i motivat, i que ningú pensa en el clàssic contra el Reial Madrid. "Ara estem concentrats en l'Ajax i prou", ha dit, un partit que TV3 emetrà en directe a les 20.45. El tècnic blaugrana manté el dubte de Sergio Busquets, a qui se li farà una prova demà dimarts. I ha explicat per què va decidir no canviar Leo Messi.

Actualitzat

Luis Enrique ha comentat a la prèvia del Barça-Ajax que veu l'equip preparat i motivat, i que ningú pensa en el clàssic contra el Reial Madrid. "Ara estem concentrats en l'Ajax i prou", ha dit, un partit que TV3 oferirà en directe a les 20.45. El tècnic blaugrana manté el dubte de Sergio Busquets, a qui se li farà una prova demà dimarts. I ha explicat per què va decidir no canviar Leo Messi.

Ajax: "Haurem de fer un bon partit per evitar que aflorin les virtuts de l'Ajax, un equip molt complet. El partit és important, és evident, perquè el juguem a casa i perquè venim de perdre'n un."

Clàssic: "Estem acostumats a jugar cada 3-4 dies. L'únic partit important per a nosaltres és el de l'Ajax. La resta vindrà després. Estem en una setmana important, però no és clau. Les setmanes clau vindran al març o a l'abril."

Canvi Messi: "Abans de fer els canvis preguntem als jugadors si estan bé, si han rebut algun cop o alguna cosa, i més si és l'últim canvi. A partir d'aquí, tot és interpretable. Jo em fio de la meva intuïció a l'hora de decidir els canvis."

De Boer: "És possible que veiem el futbol d'una manera força similar amb Frank de Boer. Ell ve d'una escola d'entrenadors important com és la de l'Ajax. Tinc molt bona relació amb ell, però encara no ens hem pogut saludar."

Suárez: "A més del rendiment en el camp, que tots coneixem, el Luis s'entrena amb una gran intensitat, és de llarg el nostre fitxatge més car i serà important."

Porters: "Estan preparats els tres porters i així és com vull que estiguin. Demà al matí ens veurem i a la tarda els diré qui juga."

Neymar, més feliç

Abans que Luis Enrique, Neymar ha comparegut en roda de premsa i ha admès que "l'any passat va ser més d'adaptació, però aquest em deixo anar més i sóc més feliç". El brasiler també espera la imminent estrena de Luis Suárez al Barça: "Suárez és un crac, i Messi, el millor jugador del món. Junts podem fer grans coses."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut