Lliga de Campions

Frank de Boer: "Quan el Barça està al cent per cent és normal que guanyi el partit"

Frank de Boer afronta el partit d'aquest dimarts contra el F. C. Barcelona com una prova per "aprendre a jugar" davant un rival d'"alt nivell" conscient de la dificultat de puntuar al Camp Nou. L'entrenador de l'Ajax afronta el partit amb les baixes importants dels lesionats Boilesen i Serero, que va marcar en la derrota del Barça l'any passat a l'Amsterdam Arena.

Actualitzat

Frank de Boer afronta el partit d'aquest dimarts contra el F. C. Barcelona com una prova per "aprendre a jugar" davant un rival d'"alt nivell" conscient de la dificultat de puntuar al Camp Nou. En la roda de premsa prèvia al partit, el tècnic holandès ha assegurat que el seu equip es mostrarà fidel a la seva filosofia ofensiva, si bé ha deixat clar que els seus jugadors "no obriran les portes" en defensa per evitar que Neymar i Leo Messi trobin facilitats.

"Quan el Barça està al cent per cent és normal que guanyi el partit. Hem d'aprendre a jugar aquest tipus de partits per saber el que significa jugar a alt nivell. Per als jugadors joves és molt positiu aquest partit", ha assegurat De Boer, qui, no obstant això, ha negat que sigui impossible causar sensació al Camp Nou.

Elogis a Luis Enrique

De Boer, que per primera vegada es mesurarà a la banqueta a Luis Enrique Martínez, amb el qual va coincidir al vestidor del Barça durant quatre temporades i mitja, torna al Camp Nou un any després de caure derrotat per 4-0 per l'equip entrenat llavors per Gerardo Martino. De l'actual tècnic blaugrana, guarda un gran record de la seva etapa com company d'equip. "Luis Enrique era molt bon noi dins i fora del camp, un lluitador, un guanyador que sempre donava el màxim fins i tot ha fet un triatló i una marató en dues hores i escaig, i per a mi això és increïble", ha fet broma.

Més preocupat s'ha mostrat quan li han preguntat sobre els perills del Barcelona i, en particular, de la parella atacant formada per Neymar i Messi. "Hem d'estrenye'ls i que no puguin rebre fàcilment la pilota. Això és un treball d'equip i hem d'intentar que Messi i Neymar no rebin fàcilment", ha insistit.

De Boer ha comparegut davant els mitjans acompanyat pel jove migcampista Davy Klaassen, que ha reconegut que el de dimarts "és un dels partits més importants" que ha jugat des que és professional.

A Barcelona amb baixes importants

L'Ajax ha hagut de reinventar-se, aquest estiu, després dels traspassos d'homes importants, com Daley Blind, fitxat pel Manchester United, o Siem De Jong, al Newcastle. A més, els holandesos han aterrat a Barcelona a primera hora de la tarda a l'Aeroport del Prat sense els lesionats Boilesen i Serero, que va marcar en la derrota del Barça l'any passat a l'Amsterdam Arena.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut