El Barça-Ajax, a TV3. (Foto: Reuters)
Futbol

Aquest dimarts, en directe per TV3, el partit de la Lliga de Campions entre el F. C. Barcelona i l'Ajax (20.40)

TV3 emetrà aquest dimarts en directe el partit entre el Barça i l'Ajax (20.40), de la tercera jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. A partir de les 19.00, el "Zona Champions" al canal Esport3.

Actualitzat

Aquest dimarts, a partir de les 19.00, es podrà seguir al canal Esport3 el "Zona Champions" des del Camp Nou. Xavi Valls, Bernat Soler i Gerard López faran la prèvia del partit, acompanyats de Jordi Grau que serà a la gespa. Josep Maria Puig, a la zona dels aficionats, acostarà a tots els espectadors l'ambient previ.

A més a més, Xavier Torres i Jordi Sunyer faran un seguiment de la resta de partits de la jornada, posant especial atenció a l'altre enfrontament del grup del Barça, entre l'Apoel i el PSG.

A partir de les 20.40, TV3 emetrà en directe el matx entre l'equip blaugrana i l'Ajax. Els de Luis Enrique buscaran la victòria després de perdre la jornada passada al Parc dels Prínceps contra el PSG. L'Ajax arriba al Camp Nou amb la necessitat de sumar si vol tenir opcions de classificar-se.

El "Zona Champions" postpartit es podrà seguir a partir de les 22.45 de manera conjunta per TV3 i Esport3, amb l'anàlisi del partit del Camp Nou i els gols de la resta dels enfrontaments de la jornada.

 

 

Anar al contingut