Futbol

Catalunya jugarà un partit amistós contra Euskadi al nou San Mamés el 28 de desembre

Catalunya jugarà un partit amistós contra Euskadi al nou San Mamés el 28 de desembre en horari encara per determinar, segons ha anunciat aquest dilluns la Federació Catalana de Futbol. Aquest duel servirà per commemorar el centenari del primer enfrontament entre aquestes dues seleccions, que va ser el 3 de gener de 1915.

Actualitzat

Catalunya jugarà un partit amistós contra Euskadi al nou San Mamés el pròxim 28 de desembre en horari encara per determinar, segons ha anunciat aquest dilluns la Federació Catalana de Futbol. Aquest duel servirà per commemorar el centenari del primer enfrontament entre aquestes dues seleccions, que va ser el 3 de gener de 1915.

L'última vegada que Catalunya va visitar San Mamés va ser ara fa 7 anys, el 29 de gener del 2007. Aleshores, Euskadi i Catalunya van empatar a un, amb gols de Bojan i Aduriz davant de gairebé 40.000 espectadors i amb Pere Gratacós com a seleccionador. Curiosament, aquesta ha estat l'última vegada que Catalunya ha disputat un partit com a visitant. Dos mesos i mig abans, el 8 d'octubre del 2006, Euskadi havia visitat el Camp Nou amb el resultat final d'empat a dos.

D'altra banda, aquest partit serà l'estrena a la banqueta catalana de Roger Garcia, que serà el nou segon entrenador de Gerard López en substitució de Sergio González, actual tècnic de l'Espanyol.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut