Albert Ferrer, destituït després de vuit jornades. (Foto: EFE)
Futbol

Albert Ferrer ha estat destituït com a entrenador del Còrdova i serà substituït per Miroslav Djukic

L'entrenador català Albert Ferrer ha estat destituït com a tècnic del Còrdova. El club andalús ha emès un comunicat aquest dilluns per mostrar el seu agraïment, i poc després ha anunciat que el seu substitut serà el serbi Miroslav Djukic.

Actualitzat

Albert Ferrer ja no és entrenador del Còrdova. El club andalús ho ha anunciat aquest dilluns, després de la derrota contra el Màlaga per 1-2. "El Còrdova vol agrair a Albert Ferrer el treball que ha fet durant aquest temps, recordant que el seu nom quedarà lligat a la història del Còrdova CF en haver aconseguit l'ascens a Primera Divisió després de 42 anys d'espera", ha assegurat el club en un comunicat oficial.

L'entrenador català, que la temporada passada va aconseguir l'ascens a la Primera Divisió, no havia tingut un bon inici a la Lliga. El seu equip, cuer de la competició amb quatre punts, és l'únic que encara no ha aconseguit cap victòria després de vuit jornades.

El mateix Chapi ha mostrat el seu agraïment cap a l'afició cordovesa a través de les xarxes socials: "Moltes gràcies a l'afició i a la ciutat de Còrdova per aquests meravellosos anys", "deixo de ser el vostre entrenador, però us portaré sempre al cor".

Albert Ferrer és el primer entrenador de la Lliga que ha estat destituït, i el Còrdova ha anunciat poc després que el seu substitut serà el serbi Miroslav Djukic.

 

 

Anar al contingut