José Luis Abós va deixar la banqueta del CAI per un problema de salut. (Foto: @Basket_Zaragoza)
José Luis Abós va deixar la banqueta del CAI per un problema de salut. (Foto: @Basket_Zaragoza)
Bàsquet

L'exentrenador del CAI Saragossa José Luis Abós mor als 53 anys víctima d'una greu malaltia

L'exentrenador del CAI Saragossa José Luis Abós ha mort aquest dilluns als 53 anys víctima d'un greu problema de salut. Abós va anunciar el 4 d'agost que deixava la banqueta del conjunt aragonès per una malaltia que finalment no ha pogut superar.

Actualitzat

L'exentrenador del CAI Saragossa José Luis Abós ha mort aquest dilluns als 53 anys víctima d'un greu problema de salut. Abós va rebre el 6 de setembre un emotiu homenatge en el partit de pretemporada que va jugar el seu exequip contra el Peñas Huesca i va rebre una gran ovació de la que va ser la seva afició des del 2009.

El 4 d'agost d'aquest any va anunciar que deixava la banqueta del CAI, equip que ha viscut una magnífica època amb ell a la banqueta, a causa d'un greu problema de salut. El CAI va jugar, amb Abós d'entrenador, per primera vegada en la seva història, una final de la Supercopa i les semifinals de la Lliga ACB i de la Copa del Rei.

Nascut a Saragossa el 1961, es va formar com a jugador a la Salle Gran Via, d'on va passar el CN ​​Helios, Boscos i El Olivar. Va començar la seva formació com a entrenador en les categories base del Club Bàsquet Saragossa, va entrenar a Segona Divisió nacional amb el Ramses i va ser director tècnic de la Federació Aragonesa de Bàsquet, en què com a entrenador de la selecció infantil aragonesa es va proclamar campió d'Espanya el 1992.

Abans de recalar al CAI, va formar part dels cossos tècnics del Natwest Saragossa, CajaBadajoz, CajaBilbao i Breogán de Lugo (LEB), l'equip de la universitat nord-americana de Wake Forest, l'Inca de Mallorca i del Casademont Girona.

Anar al contingut