Davin White, a l'esquerra de la imatge, en un partit amb els Phoneix Hagen.
Bàsquet

La Bruixa d'Or Manresa fitxa el base nord-americà Davin White per cobrir la baixa del lesionat Peppe Poeta

La Bruixa d'Or Manresa ha anunciat el fitxatge del base nord-americà Davin White per substituir el lesionat Peppe Poeta, a qui encara queden dos mesos de recuperació. White, de 33 anys i 1,85 metres, té una àmplia experiència al bàsquet europeu i la temporada 2012-13 va ser el màxim anotador de la Bundesliga alemanya, amb una mitjana de 17,2 punts per partit.

Actualitzat

La Bruixa d'Or Manresa ha anunciat el fitxatge del base nord-americà Davin White per substituir el lesionat Peppe Poeta, a qui encara li queden dos mesos de recuperació.

White, de 33 anys i 1,85 metres, arribarà aquesta setmana a Manresa i s'incorporarà el més ràpid possible als entrenaments a les ordres de Pedro Martínez. Ha jugat en diversos equips europeus i va ser màxim anotador de la Bundesliga alemanya en la temporada 2012-13, amb una mitjana de 17,2 punts per partit, quan militava al Phoenix Hagen.

En principi, el jugador escollit per suplir Poeta era el nord-americà amb passaport irlandès Donnie McGrath, però hores després de formalitzar el seu acord amb el Manresa va marxar després de pagar la quantitat estipulada en rebre una oferta de l'Anadolu Efes turc que juga l'Eurolliga.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut