L'entrenador de l'Athletic, Valverde, atenent als mitjans. (Foto: Reuters)
Futbol

L'Athletic se la juga a Porto i el Bayern de Guardiola visita la Roma

L'Athletic Club ja ha arribat a Porto per jugar aquesta nit un partit que pot condicionar la seva permanència a la Lliga de Campions. L'equip s'enfrontarà a un Porto líder del grup H de la màxima competició europea. També aquest dimarts, el Bayern Munic visita la Roma, club en què va jugar Guardiola entre el 2002 i el 2004.

Actualitzat

L'Athletic Club ja ha arribat a Portugal per jugar aquesta nit un partit que decidirà la seva permanència a la Lliga de Campions. L'equip s'enfrontarà a un Porto líder del grup H de la màxima competició europea.

L'equip d'Ernesto Valverde necessita un bon resultat per trencar la ratxa nefasta de nou partits sense guanyar que han situat l'equip dissetè a la Lliga BBVA i cuer al grup europeu.

"Lleons" i "dracs" es tornen a trobar més de mig segle després del que va ser el primer partit en competició europea per als dos equips i que es va saldar amb victòria blanca i vermella (1-2) en l'antic estadi d'Antas durant la temporada 1956-57.
 

Guardiola torna a Roma

També aquest dimarts, el Bayern de Munic, líder del grup E, visita la Roma, segon classificat. El conjunt bavarès té un ple de victòries, 2 de 2, aconseguides per la mínima davant el City i el CSKA Moscou. Recordem, a més, que el 2002 Pep Gaurdiola va començar a jugar a l'equip italià, on va estar dos anys.

Per la seva banda, la Roma es manté invicta a la Lliga de Campions i només ha perdut a la seva lliga davant la Juventus.

Anar al contingut