Rhiannon Conelley en la imatge que li ha permès trobar-se amb Neymar. (Foto: meetneymar.com))
Futbol

Una adolescent renuncia a 10.000 dòlars per conèixer Neymar

Rhiannon Conelley, jugadora de futbol a l'escola Secundària d'El Paso (Texas), de 16 anys va guanyar un concurs i va acabar escollint conèixer el seu ídol, Neymar, en lloc dels 10.000 dòlars que podia triar com a premi.

Actualitzat

Rhiannon Conelley, jugadora de futbol a l'escola Secundària d'El Paso (Texas), de 16 anys va guanyar un concurs i va acabar escollint conèixer el seu ídol Neymar, en lloc dels 10.000 dòlars que podia triar com a premi.

La marca brasilera Guaranà Antarctica durant la passada Copa del Món del Brasil va engegar un concurs on oferia com a premi 10.000 dòlars o conèixer Neymar. Rhiannon Conelley, portera de futbol del seu equip, va enviar una  foto seva amb la samarreta del seu ídol mentre donava tocs amb la pilota, que va ser finalment la guanyadora.

Per Rhiannon, el futbol és la seva passió i l'oportunitat de conèixer el seu ídol, Neymar da Silva Santos Jr, va ser més important que els diners. Conelley, ho va tenir clar, tot i que dins el seu entorn familiar no ho van acabar d'entendre. Així que aquesta jove futbolista tindrà ara l'oportunitat de viatjar a Espanya amb la seva mare i el seu entrenador per conèixer l'estrella del Barça.

Anar al contingut