Futbol

L'Audiència de Barcelona ordena l'ingrés a la presó dels Núñez, tot i la seva petició d'indult

L'Audiència de Barcelona ha ordenat l'ingrés a la presó de l'expresident del F. C. Barcelona Josep Lluís Núñez i del seu fill Josep Lluís, en rebutjar el recurs que van presentar per suspendre de manera provisional l'execució de la seva condemna a dos anys i dos mesos de presó mentre es decidia la seva petició d'indult. La decisió de l'Audiència, però, es pot recórrer.

Actualitzat

 L'Audiència de Barcelona ha ordenat l'ingrés a la presó de l'expresident del F. C. Barcelona Josep Lluís Núñez i del seu fill Josep Lluís, en rebutjar el seu recurs per suspendre amb caràcter provisional l'execució de la seva condemna a dos anys i dos mesos de presó, mentre es decidia la seva petició d'indult.
En un acte notificat avui, que es pot recórrer, la secció novena de l'Audiència desestima la petició dels Núñez, que van demanar que se suspengués el seu ingrés a la presó per complir la pena de dos anys i dos mesos que els va imposar el Tribunal Suprem per subornar inspectors d'Hisenda, mentre el govern espanyol resolia la seva petició d'indult.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut