Robredo, a vuitens. (Foto: Reuters)
Tenis

Tommy Robredo guanya Isner (7-6, 6-3) i ja és a vuitens de final de l'Open València

El tenista català Tommy Robredo ha guanyat l'americà John Isner i accedeix als vuitens de final de l'Open València. El seu pròxim rival serà el jugador de Taiwan Yen-Hsun Lu.

Actualitzat

Tommy Robredo ha guanyat el partit contra John Isner per dos sets a zero (7-6, 6-3) i ja és a vuitens de final de l'Open València.

El partit ha començat, com estava previst, amb un Isner intractable en el seu servei, fet que ha provocat que els dos jugadors hagin arribat al "tie-break". Robredo, que no ha donat cap punt per perdut i no ha afluixat en cap moment, s'ha imposat al tie per un contundent 7-3.

Després de guanyar el primer set, el tenista català ha augmentat el ritme de joc i n'ha tingut prou de trencar un cop el servei al gegant americà per acabar guanyant 6-3.

És la primera vegada que el jugador d'Hostalric aconsegueix guanyar John Isner, el qual l'havia guanyat les tres vegades que s'havien enfrontat.

D'aquesta manera, un Robredo en plena forma als seus 32 anys, passa a vuitens de final. El seu pròxim rival serà Yen-Hsun Lu, un jugador de Taiwan que ha guanyat Guillermo Garcia-López (6-2, 6-3).

Anar al contingut