Arjen robben celebra un dels seus dos gols mentre el porter de la Roma, De Sanctis, es desespera. (Foto: Reuters)
Arjen robben celebra un dels seus dos gols mentre el porter de la Roma, De Sanctis, es desespera. (Foto: Reuters)
Futbol

El Bayern de Munic es passeja a Roma (1-7) en una nit de Champions farcida de gols

El Bayern de Munic ha obtingut una contundent golejada en un partit que es preveia igualat, a casa de la Roma, el segon classificat de la Serie A (1-7). No ha estat l'únic resultat gruixut de la nit. També el Chelsea de Mourinho ha aconseguit una golejada a casa davant el Maribot (6-0). Els gols han anat més ben repartits a Gelsenkirchen, on el Schalke i l'Sporting de Portugal han protagonitzat un llarg intercanvi de cops (4-3), resolt en temps de descompte a favor dels alemanys.

Actualitzat

Roma-Bayern, 1-7

Triomf inapel·lable del Bayern de Munic a Roma, amb una exhibició a la primera meitat. Robben (2), Götze, Lewandowski i Müller, de penal, han sentenciat per a l'equip de Pep Guardiola. A la segona meitat, l'equip bavarès ha aixecat el peu de l'accelerador amb tot decidit i Gervinho ha marcat el gol de l'honor per a la Roma. Però Ribéry, amb una gran definició, i Shaqiri han completat un resultat d'autèntic escàndol.  

 

Schalke-Sporting, 4-3

L'Sporting ha començat avançant-se en el marcador gràcies a un gol de Nani, però ha pagat cara l'expulsió de Mauricio poc després de la mitja hora. En la falta consegüent, Obasi ha empatat per al Schalke de cap. A la segona meitat, Huntelaar ha capgirat el marcador i Höwedes ha establert el 3-1 per a satisfacció de Roberto di Matteo, el nou entrenador de l'equip alemany. Però l'Sporting ha venut cara la seva pell i ha establert  un empat heroic gràcies als encerts de Adrien Silva, el primer de penal. Ja amb temps de descompte, Choupo-Moting, de penal, ha donat els tres punts als de casa.  

 

Chelsea-Maribor, 6-0

Un nou triomf clar del Chelsea, que tot i l'absència de Diego Costa ha vist com el seu substitut, Rémy, obria el marcador abans que Drogba, de penal, eixamplés la diferència. La superioritat dels de Mourinho ha estat tan gran que John Terry s'ha permès marcar de contracop després d'una passada de Cesc Fàbregas.  A la segona meitat, tres gols més de l'equip anglès han convertit Stamford Bridge en una festa. Vilert en pròpia porta i Eden Hazard, amb dos gols, el primer de penal, han fet pujar al marcador el 6-0 final.     

Anar al contingut