Satoransky, en segon termen, molt a prop de debutar amb el Barça a Europa. .
Bàsquet

El Barça, cap a Milà per enfrontar-se a l'Emporio Armani amb Satoransky com a gran novetat

El Barça de bàsquet ha marxat cap a Milà, on aquest dijous s'enfronten a l'Emporio Armani, en partit corresponent a la segona jornada de l'Eurolliga, un partit que els oferirà Esport3 a les 21.00 h. Xavi Pascual s'ha endut amb l'expedició el base txec Tomás Satoransky, que encara no ha debutat amb la samarreta blaugrana a l'Eurolliga.

Actualitzat

El Barça de bàsquet ha marxat cap a Milà, on aquest dijous s'enfronten a l'Emporio Armani, en partit corresponent a la segona jornada de l'Eurolliga, un partit que els oferirà Esport3 a les 21.00 h.

Xavi Pascual s'ha endut amb l'expedició el base txec Tomás Satoransky, que encara no ha debutat amb la samarreta blaugrana a l'Eurolliga ni a la Lliga Endesa. El jugador s'ha perdut l'inici de temporada per una alteració del ritme cardíac. Contra l'Emporio Armani, podria disputar els seus primers minuts amb el Barça.

Qui ha viatjat amb l'equip és Joan Carles Navarro, que té una lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta, que es va fer durant el partit d'aquest cap de setmana contra el Gran Canària.

 

Anar al contingut