Espanyol

Sergio García treballa en solitari però no es descarta la seva presència contra el Dépor

Sergio García, amb una lesió muscular en una cuixa, treballa al marge del grup. Ho fa al gimnàs i ell mateix considera que encara falten dies per determinar si estarà en condicions de jugar contra el Deportivo de la Corunya. La lògica diu que un trencament fibril·lar el farà ser baixa segura però el capità no és dels que s'autodescarten fàcilment

Actualitzat

Sergio García treballa al marge del grup. Ho fa al gimnàs i ell mateix considera que encara falten dies per determinar si estarà en condicions de jugar contra el Deportivo de la Corunya. La lògica diu que un trencament fibril·lar el farà ser baixa segura però el capità no és dels que s'autodescarten fàcilment.

Alta mèdica, en canvi, per al migcampista Abraham González després de superar la lesió que l'ha apartat de l'equip en els dos últims partits. Tot plegat per preparar la visita del Dépor, en un partit que Lucas Vázquez considera clau després de perdre al Vicente Calderón.

Visita sorpresa de l'expresident i màxim accionista Daniel Sánchez Llibre a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Ho ha fet amb Ramon Robert, el nou home fort en l'àrea econòmica del club. Moviments poc estranys tenint en compte que s'acosta la Junta General d'Accionistes.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut