El fals Kakuta a l'esquerra, i l'autèntic a la dreta (Foto: BBC).
Futbol

Un jove es fa passar per jugador professional de futbol i estafa més de 200.000 euros

Medi Abalimba ha aprofitat les seves semblances físiques amb el jugador del Chelsea cedit al Rayo Vallecano Gaël Kakuta per estafar més de 200.000 euros. Es va gastar aquests diners anant de festa, dormint a hotels de luxe i fins i tot llogant un helicòpter.

Actualitzat

Medi Abalimba és un jove de 25 anys de Burton Street (Londres) que s'ha fet passar pel jugador del Chelsea Gaël Kakuta, que actualment juga cedit al Rayo Vallecano. D'aquesta manera, aprofitant les seves semblances físiques, va estafar més de 200.000 euros. Es va gastar tots aquests diners anant de compres, dormint a hotels de luxe i fins i tot llogant un helicòpter per portar quatre dones de Manchester a Londres.

Abans de cometre el delicte, Abalimba va trucar als diversos llocs on havia d'anar fent-se passar pel representant del jugador, demanant discreció i donant les dades de les targetes de crèdit que havia robat.

Medi Abalimba, que ja tenia múltiples antecedents per casos de frau, ha estat condemnat a 4 anys de presó per 12 delictes dels 31 que se li van imputar.

 

Anar al contingut