Natació sincronitzada

La Federació Espanyola prohibeix l'entrada d'Anna Tarrés amb l'equip francès al CAR de Sant Cugat

El Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat ha prohibit l'entrada a l'equip francès de natació sincronitzada. El motiu segons el qual la Federació Espanyola de Natació no deixa entrar a les franceses podria ser que la exseleccionadora espanyola Anna Tarrés hi col·labora.

Actualitzat

El Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat ha prohibit l'entrada a l'equip francès de natació sincronitzada. Ho ha fet a instàncies de la Federació Espanyola de Natació, que ha demanat al CAR que no deixés entrar l'equip en què col·labora Anna Tarrés.

L'exseleccionadora espanyola té comptes pendents als tribunals amb la Federació des de fa dos anys, quan va ser acomiadada del seu càrrec.

Fins ara cap equip internacional havia tingut cap problema per entrenar-se a les instal·lacions de Sant Cugat. De fet, totes les seleccions que han disposat del complex esportiu han d'aportar una bona quantitat econòmica, fet que ajuda l'economia del centre. La prohibició es pot entendre com una mostra més de l'enfrontament entre la Federació Espanyola i Anna Tarrés.

Nova etapa professional amb la selecció francesa

La carrera d'Anna Tarrés en la natació sincronitzada viurà ara una nova etapa. L'exseleccionadora espanyola és la nova assessora de la federació francesa en les rutines d'equip i de duo. La contractació de Tarrés està emmarcada en l'objectiu de l'equip francès de millorar tècnicament, en l'expressivitat i fer un salt qualitatiu. França va acabar cinquena en l'últim Europeu i setena al Mundial de Barcelona. L'aspiració és classificar-se, per equips, per als Jocs Olímpics de Tòquio del 2020. França està fent aquests dies una concentració a Catalunya, a les piscines municipals de l'Hospitalet de Llobregat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut