Nadal celebra el seu triomf contra el francès Herbert. (Foto: EFE)
Tenis

Nadal escombra el francès Herbert i ja és als quarts de final del torneig de Basilea

Rafael Nadal ja és als quarts de final del torneig de Basilea. El tenista manacorí hi ha accedit després d'una còmoda victòria sobre el francès Pierre-Hugues Herbert per un doble 6 a 1. Per la seva banda, David Ferrer ha debutat en aquest cas a l'Open de València, amb victòria més treballada, sobre l'italià Andreas Seppi, per 6 a 3 i 7 a 5.

Actualitzat

Rafael Nadal ja és als quarts de final del torneig de Basilea. El tenista manacorí hi ha accedit després d'una còmoda victòria sobre el francès Pierre-Hugues Herbert per un doble 6 a 1. Herbert, número 120 del món, ha estat clarament superat per un Nadal molt concentrat. A més, el francès ha fet 11 dobles faltes i 30 errors no forçats en els 57 minuts que ha durat el partit. El pròxim rival de Nadal serà el jove croat de 17 anys, Borna Coric.

Per la seva banda, David Ferrer ha debutat en aquest cas a l'Open de València, amb victòria més treballada, sobre l'italià Andreas Seppi, per 6 a 3 i 7 a 5. El triomf ajuda l'alacantí en les seves aspiracions de classificar-se per a la Copa Masters. A més a més, el txec Thomas Berdych, que aspira a ser també al torneig que només juguen els 8 millors tenistes de l'any, ha estat eliminat, cosa que afavoreix Ferrer. El pròxim rival de l'alacantí serà el madrileny Fernando Verdasco. Tommy Robredo s'ha classificat per als quarts de final al batre per 6 a 2 i 6 a 4 el tenista de Taipei, Yen Hsun Lu.

Anar al contingut