Sébastien Ogier, líder del Mundial. (Foto: EFE)
Sébastien Ogier, líder del Mundial. (Foto: EFE)
Automobilisme

Esport3 oferirà una amplia cobertura del Ral·li de Catalunya que comença dijous

Aquest dijous comença la 50 edició del Ral·li RACC Catalunya Costa Daurada, amb dos trams molt especials: un a l'avinguda Maria Cristina de Barcelona, dijous a la tarda, i un altre de 50 quilòmetres a Scaladei, el més llarg del Mundial. Esport3 oferirà una amplia cobertura d'aquesta prova.

Actualitzat

Els 117 pilots inscrits en el Ral·li RACC Catalunya Costa Daurada han reconegut aquest dimecres al matí el tram d'Escaladei. És una de les principals novetats de la cursa en el seu 50 aniversari i, amb 50 quilòmetres, és el més llarg del Mundial. Aquest tram es disputarà dissabte al matí i a la tarda. Aquest mateix dimecres també han inspeccionat altres trams del Priorat. Ho han fet en cotxes convencionals, sense logotips, respectant les normes de trànsit.

Televisió de Catalunya farà una amplia cobertura informativa de la penúltima prova del Campionat del Món de Ral·lis. Un dels grans atractius de la prova serà el tram que es disputarà aquest dijous a la tarda, després del "shakedown" del matí a Salou, als peus de la muntanya de Montjuïc, a l'Avinguda Maria Cristina de Barcelona. Esports3 l'oferirà en directe, des de les 17:45 fins les 19:30, amb la transmissió de Francesc Latorre i Francesc Rosés.

Des de dijous i fins diumenge, tots els telenotícies, així com el canal 3/24, faran connexions en directe amb el Parc d'Assistència de Port Aventura, des d'on s'informarà del que passa als trams que es disputaran a les carreteres tarragonines. Diumenge es podrà seguir pel canal Esport3 i, també per la web, l'últim tram, que pot resultar decisiu, tant per a la prova catalana com per al campionat del món.

El mateix diumenge, de 14.00 a 15.30, s'emetrà un "Motor a fons" especial dedicat al ral·li i també a tot el que hagi passat en el Gran Premi de Motociclisme de Malàisia, on els catalans Tito Rabat i Àlex Márquez poden proclamar-se campions del món de Moto2 i Moto3.  

 

Anar al contingut