Lliga de Campions

L'Atlètic de Madrid goleja el Malmö (5-0) i supera l'Olympiacos en la classificació del Grup A

L'Atlètic de Madrid ha golejat el Malmö i es posa líder del seu grup amb els mateixos punts que l'Olympiacos grec. Els de Simeone, després d'arribar al descans amb empat a 0 en el marcador, han mostrat tot el seu arsenal ofensiu en la segona meitat amb 5 gols.

A l'Atlètic li ha costat imposar el seu domini de sortida, i un Malmö amb ganes de sorprendre els locals ho ha aprofitat per acostar-se a la porteria de Moyà. El porter ha hagut d'enviar una pilota per sobre del travesser en un córner servit pels visitants en el minut 4. Els de Simeone han vist com els anul·laven un gol de forma correcta tres minuts més tard, per fora de joc de Saúl. Els blanc-i-vermells han començat a arribar a l'àrea sueca, però sense generar ocasions clares fins que, en el minut 35, Griezzman ha xutat al travesser i, en el rebuig posterior, Johansson ha tret sota pals la rematada de cap de Mandzukic.

En la primera ocasió de la segona meitat, en el minut 48, Koke ha aprofitat una gran passada d'Arda Turan dins l'àrea petita rival per avançar els colchoneros. En el minut 50, una nova assistència del turc ha acabat amb un xut de Mandzukic desviat pel porter Olsen. L'Atlètic ha trencat definitivament el partit en 2 minuts, entre el 61 i el 63.

Aquest ha estat el temps que ha passat entre el segon gol obra de Mandzukic rematant dins l'àrea petita una centrada de Koke i el tercer gol de l'equip en un potent xut de Griezzman que Olsen ha tocat, però no ha desviat prou. Godin ha marcat el quart gol local amb una rematada de cap en un córner en el minut 87. En el temps de descompte, Cerci ha xutat al pal, i, davant la passivitat de la defensa sueca, ha xutat de nou, arrodonint la golejada.

L'Olympiacos guanya a la Juventus

L'Atlètic de Madrid li ha pres a l'Olympiacos el liderat del Grup A d'aquesta fase de grups, però tots dos equips tenen els mateixos punts: 6. L'equip grec ha guanyat per 1 a 0 la Juventus. El conjunt local s'ha avançat en el minut 34, amb un gol de Kasami arrodonint una passada de Mitroglou. Ja en la segona part, la Juventus ha tingut una clara ocasió amb un xut de Morata, però el porter Roberto ha evitat l'empat amb una mà extraordinària.