Beto Miralles, jugador del Barça B. (Foto: German Parga, FCB)
Handbol

El Barça B passa a vuitens de la Copa del Rei mentre que la Roca i Bordils queden eliminats

El F. C. Barcelona B, de la Divisió d'Honor Plata, ha eliminat en la segona ronda de la Copa del Rei el Cangas (32-30), quart classificat de la Lliga Asobal. El BM La Roca, que milita en la mateixa categoria que el Barça B, ha quedat eliminat en perdre davant el BM Zamora (25-31). El Bordils, també a la divisió de plata, ha quedat eliminat en perdre, 28 a 29, davant del Benidorm.

El F. C. Barcelona B, de la Divisió d'Honor Plata, ha eliminat en la segona ronda de la Copa del Rei el Cangas (32-30), quart classificat de la Lliga Asobal. Els locals han tancat la primera part amb una renda de 6 gols (19-13) que la bona actuació del jove porter Ignasi Admella ha convertit en suficient. El filial blaugrana coneixerà aquest divendres el seu rival en vuitens de final, que sortirà d'entre els 8 primers de la primera categoria de l'handbol espanyol.

El BM La Roca, que milita en la mateixa categoria que el Barça B, ha quedat eliminat en perdre davant el BM Zamora (25-31), equip de la categoria superior. Els vallesans, però, han posat en molts problemes el seu rival després d'anar per davant en el marcador durant 30 minuts. El partit ha començat mitja hora tard perquè els visitants han arribat tard al pavelló de La Roca.

El Bordils, també a la segona categoria de l'handbol, ha quedat eliminat en perdre 28 a 29 davant el Benidorm, un conjunt que acaba d'ascendir a la Lliga Asobal. Amb el partit empatat a 30 segons del final, els catalans amb porter jugador han estavellat la pilota al pal de la porteria visitant. El rebot ha estat per al Benidorm, que, al contraatac, ha aconseguit el gol que li ha donat el triomf.