Futbol

Busquets s'entrena amb normalitat tot i no tenir l'alta mèdica

El Barça comença el compte enrere per al clàssic. Sergio Busquets, una de les incògnites de cara al partit davant el Reial Madrid, s'ha entrenat amb normalitat tot i no tenir l'alta mèdica.

Actualitzat

El Barça continua preparant el clàssic. A tres dies del partit l'equip ha acabat l'entrenament amb tots els jugadors disponibles del primer equip.

Durant la sessió, Luis Enrique no ha disposat d'Adriano, Douglas i  Vermaelen, que continuen entrenant al marge del grup per recuperar-se de les seves lesions. Per la seva banda, Busquets s'ha entrenat amb normalitat tot i no tenir l'alta mèdica. Els jugadors del Barça B Munir, Sandro i Samper també han participat en la sessió preparatòria d'aquest dijous.

Aquest divendres l'equip blaugrana farà l'últim entrenament abans del clàssic de dissabte a l'estadi Santiago Bernabéu. A tres dies del matx no hi ha temps a perdre. El Barça es mostra optimista després de superar el tràmit, a la Lliga de Campions, contra l'Ajax ( 3-1). I ara sí, pot pensar en el clàssic. L'equip català arribarà motivat i amb la maquinària ben greixada.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut