Futbol

Iniesta: "Nosaltres sempre sortim a guanyar"

Andrés Iniesta s'ha mostrat ferm en la roda de premsa prèvia al partit de dissabte davant el Reial Madrid. "Nosaltres sempre sortim a guanyar", ha dit. El manxec ha tret importància als debats previs, com la possible celebració del rècord golejador de Messi o la polèmica per la "no substitució" de l'argentí davant l'Eibar, i ha deixat un missatge clar: "Cometríem un error si sortíssim al camp pensant que passi el que passi acabarem la jornada davant seu a la classificació."

Actualitzat

Reial Madrid: "Són els detalls els que marquen cap a on anirà el partit, hi ha molta qualitat en els dos bàndols i en qualsevol moment es pot decantar. La clau serà tenir la pilota més que ells, buscar els espais on fer-los mal, que no estiguin còmodes amb pilota... són molts factors. Un clàssic no és un partit més."

Mentalitat: "Nosaltres sempre sortim a guanyar. Cometríem un error si sortim al camp pensant que passi el que passi al final de la jornada estarem davant seu. La nostra idea és sortir a jugar el millor possible i guanyar. Si fem les coses bé, tindrem moltes possibilitats de guanyar."

Messi: "Per nosaltres és un privilegi comptar amb un jugador així en un escenari com el Bernabéu. No sé si se li ha de fer homenatge, potser seria estrany, però seria ideal que ho superés, això voldria dir que tindríem més opcions de guanyar a Madrid."

Preparació: "Estic encantat de com m'estic preparant des de l'inici de la temporada. La meva i única i principal prioritat és continuar creixent."

Calendari: "El calendari és el que és i cada equip intenta preparar-se el millor possible"

Luis Suárez: "L'he vist bé des que va arribar. La felicitat tant per a ell com per a la resta és molt important"

Neymar: "El rendiment de Neymar està sent excel·lent. És el que esperem d'un jugador com ell que és únic"

Mascherano: "Estem encantats de tenir un jugador com ell que fa pujar el nivell de l'equip. En la seva carrera ha jugat més de pivot i tant en aquesta demarcació com de central dóna un gran rendiment."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut