Álex Fernández avisa del perill del Deportivo.
Futbol

El jugador de l'Espanyol Álex Fernández avisa del perill d'un Deportivo en línia ascendent

El jugador de l'Espanyol Álex Fernández ha parlat aquest dijous per recordar que la visita del Deportivo no serà un partit fàcil. "El Dépor vindrà fort, amb ganes després de guanyar al València", ha dit a la roda de premsa a la ciutat esportiva.

Actualitzat

El jugador de l'Espanyol Álex Fernández ha parlat del partit que jugaran diumenge contra el Deportivo. El migcampista ha avisat del perill dels gallecs després de guanyar al València. "El Deportivo vindrà fort, amb ganes després de guanyar al València, ens posaran les coses difícils" ha assegurat.

El futbolista blanc-i-blau creu que l'equip necessita els tres punts, i més en un partit que juguen a casa i en un bon horari (17.00h). Preguntat per la possible baixa del davanter Sergio García per lesió, Álex ha dit que "encara ningú no ens ha confirmat que no jugui. Si pot fer-ho és una gran notícia, és el nostre millor futbolista".

Álex Fernández, que va jugar a les categories inferiors del Real Madrid ha mostrat les seves preferències amb vista al clàssic de dissabte. "No mentiré, espero que guanyin els blancs. Tinc al meu germà i a molts amics aquí", ha dit.

 

Anar al contingut