Aquesta és la imatge de Francisco Nicolás Gómez Iglesias, el "petit Nicolás", amb la samarreta del Llagostera. (Foto: www.uellagostera.com)
Futbol

El Llagostera "fitxa" el "petit Nicolás", el fals 9 més famós de les últimes setmanes

El Llagostera ha fitxat aquest dijous Francisco Nicolás Gómez Iglesias, més conegut com el "petit Nicolás". Tot plegat es tractava d'una campanya digital del departament de màrqueting del club llagosterenc després d'una setmana complicada per la destitució del tècnic Santi Castillejo.

Actualitzat

Francisco Nicolás Gómez Iglesias, més conegut com el "petit Nicolás", ha aparegut aquest dijous per sorpresa a la pàgina web de la Unió Esportiva Llagostera. Aquest noi de 20 anys, que s'ha fet popular després de ser acusat d'estafador per entrar a multitud d'actes oficials fent-se passar per un col·laborador del govern espanyol, ha vist com la seva cara amb la samarreta blaugrana també apareixia al web del conjunt llagosterenc.

Concretament, el "petit Nicolás" ha aparegut en una de les fitxes com si es tractés d'un nou fitxatge del club català. "Fals 9, sap buscar els espais millor que ningú. Tan bon punt el veus com no. Sense fitxa oficial", es pot llegir a la descripció de la seva biografia. Després del rebombori que ha provocat la seva presència a les xarxes socials, el Llagostera ha informat que tot plegat es tractava d'una campanya digital del departament de màrqueting després d'una setmana complicada per la destitució del tècnic Santi Castillejo.

Anar al contingut