David Ferrer, un habitual del torneig barceloní (Foto: Reuters)
Tenis

David Ferrer i Andy Murray, a quarts de final del Torneig de València sense problemes

David Ferrer i Andy Murray han passat a quarts de final de l'Open de València. El pròxim rival de Ferrer serà Thomaz Bellucci, i Murray s'enfrontarà a Kevin Anderson.

Actualitzat

David Ferrer i Andy Murray han superat amb autoritat als seus rivals i han passat a quarts de final de l'Open de València. Els dos màxims favorits de la competició han demostrat que estan decidits a emportar-se el títol i d'aquesta manera sumar els punts necessaris per jugar la Copa Masters.

David Ferrer ha guanyat Fernando Verdasco per dos sets a zero (6-3, 6-2) en un partit molt plàcid per a l'alacantí. I és que Ferrer ha controlat el seu rival en tot moment, amb un joc molt regular, tot al contrari que Verdasco. El madrileny ha començat jugant pilotes molt fortes, però s'ha anat desinflant i no ha pogut aguantar el ritme del seu rival.

Andy Murray, el segon favorit del torneig, ha derrotat l'italià Fabio Fognini també per dos sets a zero (6-2, 6-4). El jugador escocès està en un gran moment de forma, i després de derrotar Ferrer a la final de Viena, buscarà guanyar l'Open de València per assegurar-se poder disputar la Copa Masters. El partit ha estat marcat per la irregularitat de Fognini, que no ha tingut cap opció davant d'un Murray que no ha afluixat en cap moment.

Després de les victòries de Ferrer i Murray, els partits de quarts queden de la següent manera, amb un hipotètic enfrontament entre els dos tenistes a semifinals:

David Ferrer-Thomaz Bellucci

Andy Murray-Kevin Anderson

Jeremy Chardy-Pablo Carreño Busta

Tommy Robredo-Pablo Andújar
Anar al contingut