Ral·lis

Andreas Mikkelsen guanya el tram urbà a Montjuïc i és el primer líder del Ral·li Catalunya Costa Daurada

El noruec Andreas Mikkelsen (Volkswagen) és el primer líder del Ral·li Catalunya Costa Daurada, penúltima prova del Mundial, en imposar-se en el primer tram urbà disputat a Barcelona. Mikkelsen ha estat el més ràpid al davant del seu company d'equip Sébastien Ogier, líder i màxim favorit per revalidar el títol.

Actualitzat

Aquest dijous s'ha disputat al circuit urbà de Montjuïc, a Barcelona, el primer tram cronometrat del Ral·li Catalunya Costa Daurada. El més ràpid ha estat el noruec Andreas Mikkelssen (Volkswagen), que ha completat els 3,2 quilòmetres del recorregut en 3 minuts, 39 segons i 1 dècima. El noruec ha superat el francès i company d'equip Sébastien Ogier de gairebé 2 segons i és el primer líder de la classificació.

Ogier busca a Catalunya el títol mundial, cosa que aconseguirà si treu un punt més que el finlandès Jari Matti Latvala. Latvala ha estat quart, a poc més d'un segon d'Ogier. El cinquè ha estat el càntabre Dani Sordo. Les diferències no són significatives en ser un primer tram molt curt. Aquest tram començarà la cursa de veritat, amb la disputa de tres trams pels quals es passarà dues vegades.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut