Futbol

El Sevilla no passa de l'empat a zero a Lieja (0-0) i el Vila-real acaba golejant el Zuric a la represa (4-1)

El Sevilla ha empatat a zero a Bèlgica contra l'Standard de Lieja, en partit corresponent a la tercera jornada de la fase de grups de la Lliga Europa. L'empat final permet al Sevilla mantenir el liderat del seu grup amb 5 punts, un més que l'Standard de Lieja. Per la seva banda, el Vila-real ha golejat el Zuric (4-1) i també es referma com a líder del seu grup.

El Sevilla ha empatat a zero a Bèlgica contra l'Standard de Lieja, en partit corresponent a la tercera jornada de la fase de grups de la Lliga Europa. Les millors ocasions han estat de l'equip andalús. Al minut 13, el polonès Kryzchowiak ha estavellat la pilota al pal. En la segona part, en el minut 62, una altra gran ocasió per als visitants. Una altra pilota al pal, en aquest cas del francès Gameiro.

En l'últim quart d'hora, Unai Emery ha fet entrar Gerard Deulofeu, però el jugador cedit pel Barça no ha tingut temps per poder lluir-se. L'empat final permet al Sevilla mantenir el liderat del seu grup amb 5 punts, un més que l'Standard de Lieja.

Vila-real, 4 - Zuric, 1

El Vila-real ha golejat el Zuric i es referma com a líder del seu grup a la Lliga Europa. Els groguets s'han avançat amb un gol matiner de Cani, però Schönbächler, poc abans del descans, ha fet l'empat a un. En la represa, els homes de Marcelino han imposat la seva superioritat i han acabat superant clarament els suïssos amb gols de Vietto, Bruno i Giovanni dos Santos, que han arrodonit el triomf local.