Barça

Luis Suárez: "En el meu cas, la tensió i la pressió surten a través de les mossegades"

"The Guardian" acaba de publicar un extracte de l'entrevista que el periodista Simon Hattenstone va fer a Luis Suárez durant l'elaboració de la biografia del jugador, "Crossing the Line, My Story". Sobre el tret més negre del seu caràcter, el de les mossegades, el blaugrana és clar: "Cadascú té diferents maneres de defensar-se. En el meu cas, la pressió i la tensió surten d'aquesta manera."

Actualitzat

"The Guardian" acaba de publicar un extracte de l'entrevista que el periodista Simon Hattenstone va fer a Luis Suárez durant l'elaboració de la biografia del jugador, "Crossing the Line, My Story", que sortirà a la venda el 6 de novembre.

Sobre el tret més fosc del seu caràcter, el de les mossegades, el blaugrana és clar: "Cadascú té diferents maneres de defensar-se. En el meu cas, la pressió i la tensió surten d'aquesta manera. Hi ha altres jugadors que reaccionen trencant la cama a algú, o el nas, o fent-li un tall a la cara."

L'incident amb Evra

En la mateixa entrevista, també parla dels insults racistes a Evra, que li van costar una sanció de vuit partits de suspensió quan jugava al Livepool. Suárez afirma que: "A l'Uruguai, l'expressió negre es va fer servir molt sovint. Em vaig equivocar, però em van acusar de racisme sense cap prova. Jo li vaig dir a Evra: 'Per què, negre?', i simplement equivalia a un 'per què?'. Si a mi em diuen 'sud-americà' no denuncio ningú. Són coses de dins del futbol que passen milions de cops."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut