Coric ha derrotat Nadal amb tota justícia. (Foto: Reuters)
Tenis

El croat de 17 anys Borna Coric dóna la gran sorpresa en eliminar Nadal a Basilea (6-2 i 7-6)

El jove croat Borna Coric, en imposar-se a Rafael Nadal per 6-2 i 7-6, ha protagonitzat la gran sorpresa del torneig de Basilea, un ATP500 sobre superficie dura, i s'ha classificat per a les semifinals.

Actualitzat

El jove croat Borna Coric, de només 17 anys, ha protagonitzat la gran sorpresa del torneig de Basilea, un ATP500 sobre superficie dura, en imposar-se a Rafael Nadal per 6-2 i 7-6, i s'ha classificat per a les semifinals.

Borna Coric (número 124 mundial), nascut a Zagreb, el 14 de novembre de 1996, té un curt historial que l'ha vist brillar en els tornejos júniors del Grand Slam (guanyador Open Estats Units, semifinalista a l'Open d'Austràlia i Roland Garros, tot al 2013) i ha justificat ser una de les joves promeses del tenis.

Coric ha començat colpejant dur Nadal ja que ha obert el matx amb un 5-0 concloent. La reacció del manacorí ha estat massa tardanera i el croat s'ha apuntat el set amb comoditat.

En el segon, Nadal s'ha refet i ha mantingut una certa solidesa fins el 4-4, moment en què Coric ha tornat a exhibir el seu millor joc, que l'ha dut a adjudicar-se el tie break i el partit.

Nadal ja pensar en el pròxim any, ja que s'operarà el 3 de novembre d'apendicitis i renunciarà a jugar a París i a la Copa Masters.
 

 

Anar al contingut