Pascual i Ponsarnau tindran un bonic gest amb el difunt José Luis Abós (Foto: EFE)
Pascual i Ponsarnau tindran un bonic gest amb el difunt José Luis Abós (Foto: EFE)
Bàsquet

F. C. Barcelona i Gipuzkoa Basket retran un homenatge particular aquest diumenge a José Luis Abós

Barça i Gipuzkoa Basket jugaran el primer atac amb els sistemes ofensius que José Luis Abós, mort aquesta setmana, feia servir en el CAI Saragossa. Podreu seguir aquest partit en directe diumenge a Esport3 (12:15). El mateix dia, la Penya rep el Rio Natura Monbus i La Bruixa d'Or de Manresa el MoraBanc Andorra.

Actualitzat

El F. C. Barcelona tindrà a priori un partit gens complicat aquest diumenge. L'equip de la Lliga Endesa que més punts anota visitarà la pista del Gipuzkoa Basket, el conjunt de la competició que més punts ha encaixat fins ara. Mentre el Barça ha guanyat els 3 partits de Lliga que ha jugat, els bascos encara no saben que és guanyar. El bon moment de forma d'Àlex Abrines minimitzarà l'absència de Navarro.

Els dos entrenadors, Xavier Pascual i Jaume Ponsarnau, s'han posat d'acord per tributar un homenatge al tècnic José Luis Abós, mort aquesta setmana. Cada equip jugaran el seu primer atac amb els sistemes ofensius que Abós feia servir en el CAI Saragossa. Podreu seguir aquest duel en directe a Esport3 (12:15).

El mateix matí de diumenge (12:30) el FIATC Joventut buscarà el seu triomf número 700 a l'ACB. El seu rival, el Rio Natura Monbus, mai ha guanyat en els seus desplaçaments a Badalona (0-5). Els badalonins recuperen a Nacho Llovet, lesionat fins aquesta jornada. En els gallecs, si Alberto Corbacho anota un triple sumarà 50 partits consecutius anotant des d'aquesta distància.

Tancarà la jornada, pel que fa als equips catalans, La Bruixa d'Or. També diumenge, però a partir de les 19:00, els manresans rebran la visita del MoraBanc Andorra. Joan Peñarroya, l'entrenador dels andorrans, va jugar a Manresa a les ordres del tècnic rival Pedro Martínez. Els del Bages són un dels quatre equips que sumen 3 derrotes en 3 jornades.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut