Serena Williams ha superat Wozniacki en semifinals (Foto: Reuters)
Serena Williams ha superat Wozniacki en semifinals. (Foto: Reuters)
Tenis

Serena Williams i Simona Halep s'enfrontaran a la final del Màsters femení

La nord-americana Serena Williams, número 1 del món, i la romanesa Simona Halep, la número 4, jugaran aquest diumenge la final del Màsters femení que es disputa a Singapur. Williams ha eliminat en semifinals Wozniacki mentre que Halep ha superat Radwanska.

Actualitzat

La nord-americana Serena Williams, número 1 del món, i la romanesa Simona Halep, la número 4, jugaran aquest diumenge la final del Màsters femení que es disputa a Singapur. Williams ha eliminat en semifinals Wozniacki, mentre Halep ha superat Radwanska.

Serena Williams ha derrotat en la seva semifinal la danesa Carolina Wozniacki (2-6, 6-3, 7-6), número 8 de la WTA. En un duel amb opcions de victòria per a les dues tenistes que ha durat 2 hores i 14 minuts, l'efectivitat en el servei de la número 1 del món i el seu encert en els punts importants han estat clau.

Simona Halep, per la seva banda, no ha tingut cap problema en l'enfrontament davant la polonesa Agnieszka Radwanska (6-2, 6-2), número 6 del rànquing. Williams i Halep s'han enfrontat fins ara en 3 ocasions, sempre amb triomf per a la nord-americana.

 

Anar al contingut