Josh Childress, jugador dels Sydney Kings. (Foto: www.sydneykings.com)
Josh Childress, jugador dels Sydney Kings. (Foto: www.sydneykings.com)
Bàsquet

Josh Childress és expulsat en un partit a Austràlia després d'una falta molt violenta

L'exjugador de l'NBA Josh Childress, que ara juga a la Lliga Australiana, ha deixat mostres del seu caràcter agredint un rival després que els àrbitres no veiessin falta en una acció prèvia entre tots dos. Childress ha estat expulsat del partit per aquesta agressió.

Actualitzat

Josh Childress va fer-se un nom a l'NBA com a sisè home durant el seu pas pels Atlanta Hawks entre la temporada 2004-05 i la 2007-08. Davant una gran oferta econòmica de l'Olympiacos, va fer les maletes i va jugar dues temporades a Grècia.

De tornada als Estats Units, no va recuperar el nivell de la seva etapa prèvia en la lliga nord-americana. Després de passar pels Phoenix Suns, els Brooklyn Nets i els New Orleans Pelicans, ara ha fet novament les maletes. El seu nou destí ha estat Austràlia, en les files dels Sydney Kings.

Precisament en un partit de la seva nova lliga, l'aler pivot de 31 anys va rebre un dur bloqueig d'un jugador dels Perth Wildcats, Jesse Wagstaff. Com que els àrbitres no van xiular res, Childress va fer justícia pel seu compte. De fet, pel seu propi colze. L'ex NBA va ser expulsat.

Anar al contingut