Barça

Luis Suárez debuta amb el Barça com a titular contra el Reial Madrid

El blaugrana Luis Suárez ha debutat i de titular al Bernabéu contra el Reial Madrid. El davanter uruguaià ha jugat el seu primer partit oficial amb el Barça després de 4 mesos de sanció imposats per la FIFA per haver mossegat un rival al Mundial del Brasil. L'uruguaià ha jugat 69 minuts i ha tingut una bona actuació a la davantera del Barça, tot i que no ha xutat a porta.

Actualitzat

El blaugrana Luis Suárez ha debutat i de titular al Bernabéu contra el Reial Madrid. El davanter uruguaià ha jugat el seu primer partit oficial amb el Barça després de 4 mesos de sanció imposats per la FIFA per haver mossegat un rival al Mundial del Brasil. L'uruguaià ha jugat 69 minuts i ha tingut una bona actuació a la davantera del Barça, tot i que no ha xutat a porta.

S'acaba la llarga espera de Suárez

Luis Suárez s'ha preparat a consciència per al clàssic. Ara fa tres setmanes, va participar en dos amistosos amb la selecció de l'Uruguai on va ser decisiu. Després de 108 dies de la mossegada a l'italià Giorgio Chiellini, l'uruguaià va sortir al camp al minut 69 contra l'Aràbia Saudita. Tot i no marcar, va ser un xut de Suárez que va provocar un gol en pròpia porteria dels saudites. Al partit contra l'Oman, Suárez va mostrar una gran forma física. Va sortir com a titular i després de 79 minuts jugats, va ser l'autor de dos gols.

Les cases d'apostes fan broma amb la mossegada

Una pàgina d'apostes ha publicat una cotització amb les possibles víctimes d'una nova mossegada per part de Luis Suárez. Entre les víctimes més probables (i menys pagades) trobem els jugadors del Reial Madrid Pepe, Sergio Ramos i Cristiano Ronaldo. Més còmiques són d'altres opcions com la cantant Miley Cyrus, el polític britànic David Cameron o fins i tot, els seus companys d'equip Leo Messi, Sergio Busquets i Dani Alves.

 

VÍDEOS RELACIONATS
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut