Laia Sanz s'incorporarà a l'estructura de l'equip HRC.
Motociclisme

Laia Sanz acaba en sisena posició al Ral·li Merzouga del Marroc i amb bones sensacions de cara al Dakar 2015

Laia Sanz ha acabat en sisena posició al Ral·li Merzouga del Marroc. La de Corbera ha acabat segona en l'última etapa superada per Ulevalseter per 18 segons. Aquesta prova és l'última abans del Dakar.

Actualitzat

Laia Sanz ha acabat en sisena posició al Ral·li Merzouga del Marroc. La de Corbera ha acabat segona en l'última etapa superada per Ulevalseter per 18 segons. Aquesta prova és l'última prèvia al Dakar.

La pilot catalana ha estat segona en la cinquena i última etapa. Sanz ha estat la més ràpida en la primera volta i ha marcat el segon millor crono al final del dia (1.26.28). Però a la fi Ullevaalseter ha acabat guanyant l'etapa final per tan sols 18 segons de marge sobre la catalana.

Laia Sanz s'acomiada del Ral·li Merzouga amb una sisena posició final i convertint-se en la primera dona en guanyar una etapa de raid de motos. Molt més preparada per al Dakar, Laia Sanz ha afirma que "Estic satisfeta perquè aquest raid m'ha ajudat a guanyar confiança en la navegació i això serà molt important de cara al Dakar. Físicament també ha estat un gran entreno, encara que estic cansada i, després de tres setmanes al Marroc, ja tinc ganes de tornar a casa".

Anar al contingut