Barça

Luis Enrique reconeix com justa la derrota del F. C. Barcelona contra el Reial Madrid (3-1)

Luis Enrique Martínez, entrenador del F. C. Barcelona, ha reconegut que el triomf del Reial Madrid ha estat just. El tècnic pensa que "aquesta derrota deixa clarament la idea que hi ha rivals tan bons com nosaltres, i fins i tot, com avui, millors". Piqué ha dit que en el penal "la pilota em toca la mà, però no la puc treure d'aquí. Quan sapiguem el criteri exacte podrem dir el que és penal i el que no".

Actualitzat

Luis Enrique Martínez, entrenador del F. C. Barcelona, ha reconegut que el triomf del Reial Madrid ha estat just. El tècnic ha dit que "en la primera part hem començat bé, però quan hem marcat el gol hem començat a rebre situacions de gol clares. Després hem tingut possibilitats de fer el 0 a 2 i avançar-nos més clarament. En la segona part, però, hem comès errors, el rival ha estat a un nivell molt bo i ha guanyat de forma merescuda".

L'entrenador blaugrana, que ha reconegut que "el tercer gol ens ha fet bastant de mal", pensa que "aquesta derrota deixa clarament la idea que hi ha rivals tan bons com nosaltres, i fins i tot, com avui, millors". En la seva opinió, l'equip ha de treballar per evitar les errades defensives que li han costat els tres punts.

Gerard Piqué, protagonista de la jugada del penal que ha propiciat l'empat del Reial Madrid, creu que el Barça ha estat millor en la primera meitat, amb l'ocasió per posar-se 0 a 2, fins que en el penal "la pilota em toca la mà, però no la puc treure d'aquí. Quan sapiguem el criteri exacte podrem dir el que és penal i el que no. En la segona meitat hem patit molt amb les seves contres. Ells són molt ràpids i nosaltres intentàvem empatar. Al final el resultat ha estat just".

Carlo Ancelotti, l'entrenador del Reial Madrid, creu que la base del triomf del seu equip ha estat, "després d'encaixar el gol, mantenir la mateixa idea d'atacar no només amb contraatacs sinó també amb possessions, fent servir molt les bandes. I sobretot en la segona part hem guanyat el partit perquè crec que volíem guanyar-lo". Sergio Ramos, per la seva banda, ha afirmat que "hem sabut mantenir la possessió de la pilota. No només juguen ells. És un dia per gaudir".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut