Handbol

El Fraikin Granollers sua la victòria a la pista de l'Ángel Ximénez Puente Genil (25-26)

El Fraikin Granollers dormirà líder de l'Asobal. Els vallesans han suat el triomf a la pista de l'Ángel Ximénez Puente Genil per 25-26 en partit corresponent a la 8a jornada i, provisionalment, ocupen la primera plaça de la classificació amb un punt més que el Barça. Els de Pasqui juguen aquest diumenge a la pista del BM Benidorm.

El Granollers, que dominava per 9-12 al descans, ha vist com els andalusos li capgiraven el marcador en l'equador de la segona part. Els de Fernando Barbeito, liderats per Chispi Vázquez (6 gols), s'han posat per davant a deu minuts del final (23-21). Però l'equip de Carlos Viver ha apel·lat a l'ofici i la qualitat dels seus jugadors per vèncer el partit. David Resina (6 gols) ha estat el jugador català més destacat en atac.