Esteve Rabat, eufòric en la celebració del títol. (Foto: EFE)
Motociclisme

Esteve Rabat es proclama campió del món de Moto2 amb un tercer lloc a Malàisia; Viñales guanya la cursa

Esteve Rabat s'ha proclamat campió del món de Moto2 al Gran Premi de Malàisia. El pilot català portava un coixí important de punts sobre el seu rival directe, Mika Kallio, així que ni tan sols li ha calgut guanyar la cursa. Finalment, el guanyador ha estat Maverick Viñales, en un duel molt vistós amb el mateix Kallio, que ha estat segon. Rabat, sense pressió, ha gestionat el tercer lloc en les últimes voltes i ha pogut celebrar el seu primer títol mundial al mateix podi.

Actualitzat

Esteve Rabat s'ha proclamat campió del món de Moto2 aquest diumenge al Gran Premi de Malàisia. El pilot català portava un coixí important de punts sobre el seu rival directe, Mika Kallio, així que ni tan sols li ha calgut guanyar la cursa, de la qual sortia primer. Finalment, el guanyador ha estat Maverick Viñales, en un duel molt vistós amb el mateix Kallio, que ha estat segon. Rabat, sense pressió, ha gestionat el tercer lloc en les últimes voltes i ha pogut celebrar el primer títol mundial al mateix podi.

Amb la victòria d'avui, Viñales demostra que és el pilot més en forma en aquest final de temporada. En les quatre últimes curses ha fet tres primers llocs i un segon. Pel que fa als altres catalans, Ricard Cardús ha estat dotzè i Jordi Torres, quinzè.

Anar al contingut